Welkom op onze nieuwe webshop

  • Leveringen: Voor 24h00 uur besteld vanaf 06h00 uur geleverd
  • Totaalleverancier voor de Horeca
  • 24/7 Bestelservice
  • Meer dan 25.000 artikelen

INGREDIËNTEN 1 portie

  • 1 kg panklare mosselen
  • 70 g sjalot
  • vriesgedroogde knoflook
  • 200 g Pineau des Charentes
  • 100 g room
  • platte peterselie
  • WSB PRO curry madras
  • peper zwart Lampong
  • citroen
  • boter
  • platte peterselie
  • bieslook

BEREIDINGSWIJZE

Stoof sjalot en look in boter en de voeg de WSB PRO Curry madras en de zwarte Lampong peper toe.
Laat even meestoven en blus met Pineau des Charentes.
Voeg de mosselen toe en breng aan de kook.
Schep de gare mosselen uit en filter hat sap.
Laat de jus inkoken met de room en werk af met citroen.
Verdeel de mosselen over borden (halve schelp)
Werk af met platte peterselie of bieslook

Naar boven